Sivut

maanantai 22. marraskuuta 2021

SUUNNITELMA NÄYTTÖTYÖHÖN VILLA COCO

 Villa COCO on naistenvaate- ja asusteliike, joka sijaitsee Salossa (Turuntie 3, 24100 Salo). 

Valikoimasta löytyy vaatteiden ja asusteiden lisäksi muun muassa käsityönä tehtyjä palasaippuoita, pyykkietikkaa ja kotimaisia lompakoita ja laukkuja. 

kivijalkamyymälän lisäksi heillä on myös verkkokauppa

Villa COCOn kohderyhmä on noin yli 35- vuotiaat käsityötä ja laadukkaita vaatteita arvostavat naiset. Naisillisille naisille, vaatteista löytyy erillaisia yksityiskohtia: 

- kuvioita

- muotoilu

- materiaali yhdistelmät


Halusin Villa COCOn asiakkaakseni koska olin viereisessä myymälässä työssäoppimassa ja olen kävellyt useita kertoja kyseisen liikkeen ohi ja miettinyt Villa COCOa potentiaaliseksi asiakkaaksi. Sisään astuessa minulle tuli lämmin ja vastaanotettu olo, tuotteita löytyy laidasta laitaan laajalla valikoimalla.

Toimeksianto oli asiakkaalta kuvata tuotekuvia lähinnä Facebookiin fiiliskuvina, sillä verkkokaupassa oli jo kuvat tuotteista. Asiakas toki toivoi että voisi käyttää niitä myöhemmin myös verkkokaupan puolella.

Facebook kuvien ja verkkokauppaan menevien kuvilla on erona se että verkkokaupan kuvat täytyy olla neliön muotoisia ja tuote kohdistettu suoraan keskelle.

verkkokaupaan menevien kuvien pääpaino on itse tuotteessa ja rekvisiitan käyttö on minimissä.  


Rekvisiittana minulla oli hamampyyhe, valkoinen kevyt verho, taustapaperi, syksyiset kasvit/oksat/heinät

Hain kuvista simppeliä asetelmaa, rauhallista tunnelmaa ja värejä, ja varjoilla leikittelyä, luonnollisuutta, auringonvaloa. Käytin sunnitelman luontiin pinterestiä. Pinterest taulu löytyy postauksen lopusta.

Kuvauslokaatio

Kuvauslokaatio

luonnos


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti